ЛАУРИ-БЪЛГАРИЯ е българо-италианско дружество, което е създадено през месец май на 2011 г. в гр. София. Целта на предприятието е да предостави на потребителите висококачествени решения за превоз на бързоразвалящи се продукти при температурен режим.

За краткото време, от своето съдаване до днес, ЛАУРИ-БЪЛГАРИЯ успя да спечели доверието на ключови клиенти и партньори. На база изграденото взаимно доверие и постигнатите резултати, компанията налага своето устойчиво развитие на българския пазар. Освен качествен продукт, ЛАУРИ-БЪЛГАРИЯ залага и на професионално продажбено и следпродажбено обслужване.

Трите основни направления, по които ЛАУРИ-БЪЛГАРИЯ е специализирана са:

  • Хладилни надстройки;
  • Термоизолация на ванове;
  • Монтаж и обслужване на хладилни агрегати FRIGO LAMAR.

Осланяйки се на богатия опит, който LAURI трупат вече 40 години в Италия, компанията уверено предлага вече разработената от тях услуга: хладилна надстройка + хладилен агрегат от един доставчик. За да осигури предимство на крайния си продукт, ЛАУРИ-БЪЛГАРИЯ използва материали само от най-високо качество, внос от Италия. Извършваните трансформации са в пълен синхрон със спецификата на даден бизнес, желанието на клиента и изискванията на автомобилните производители.

Стремежът на компанията е да работи със своите клиенти в дух на партньорство и сътрудничество. Постигaнето на задоволство у клиента, е цел, която ЛАУРИ-БЪЛГАРИЯ следва с постоянство и усърдие, чрез своите продукти и услуги.

plod&zelenchuk_lauri7