Лаури в Италия

LAURI е италианска компания, усъвършенствала своите знания и умения в термоизолирането и производство на хладилни агрегати за лекотоварни и товарни автомобили. Тя е създадена от Марцио Лаури в началото на 80-те години в гр. Мантова, региона Ломбардия, централна част на северна Италия.

Изучавайки и развивайки решенията за контрол на температурата в товарните отсеци на транспортните средства, LAURI си създава репутация на производител с безупречен и висококачествен продукт, който да превозва нетрайни стоки главно от хранителната и фармацефтичната индустрии.

В наши дни за LAURI работят над 50 човека, които средно на година трансформират около 600 превозни средства и продават над 500 бр. хладилни агрегати FRIGO LAMAR. За последните 5 години са били трансформирани над 2 300 автомобила и близо 10 000 от създаването си до сега.

Основната цел на компанията е да предостави на своите клиенти персонализирани продукти, които да са напълно съобразени с техните индивидуални  нужди, така че да надграждат стандартното изпълнение на термоизолация. Тази цел е постигната, чрез усърдна работа през годините върху всеки един автомобил, за да бъдат задоволени изискванията и на най-претенциозните клиенти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА LAURI ISOTERMICI

plod&zelenchuk_lauri2